čtvrtek 29. prosince 2016

Nevinné nákupy

(Upozornění: Následující článek NENÍ určen pro muže, proto Vás žádám - nesnažte se ho pochopit)
Jdu na skok do obchoďáku – potřebuju novou sukni. Áááá, tahle je hezká! Ale v jaké barvě? Modrá/černá? No, dnešek byl náročnej, vezmu si obě! Přece jenom každou využiju k jinému vršku. Když už jsme u těch vršků, tenhle top by mi k nim skvěle ladil! Sice už mám podobný doma, ale tak takových univerzálních kousků není nikdy dost! A panebože! To je nádhernej svetr! Ten musím mít! Och, o číslo menší? Nevadí! Sice se v něm trochu hůř dýchá, ale kdo potřebuje vzduch, když má doma takovouhle krásu! No, když tak na to koukám, chtělo by to boty k té sukni. A jaká náhoda, že zrovna jedny vidím! Teda není to zrovna můj obvyklý styl, ale zkusit se má všechno, ne? Konečně už mám všechno, co potřebuji! Dobře, možná si toho odnáším trochu víc, než pro co jsem původně šla, ale stihla jsem to v obdivuhodném čase! Co? To už je tolik?! Vždyť jsem sem dorazila před čtyřmi hodinami! Fajn, tak ale skvěle jsem se zrelaxovala.
SHARE:

čtvrtek 22. prosince 2016

Jak se nestresovat o Vánocích


Jasný. „Jak se nestresovat“ toho už tu bylo, nic nového. Stejně to budou ty samý rady jako vždycky. „Nestresujte se s penězma, kdyžtak něco vyrobíte. Nemusíte mít perfektně uklizeno. Celkově nemusí být všechno perfektní. Vánoce jsou o rodině…“ Jojo, moc hezký, to už všechno známe. Tohle si asi řeklo dost lidí, po přečtení názvu dnešního článku, ale já bych to chtěla vzít z trošku jiného úhlu. Takže pokud jste to nevzdali hned u titulku, pokračujte se mnou prosím dál.

SHARE:

čtvrtek 15. prosince 2016

Pět filmů, které vás dostanou do vánoční nálady



 Dneska jsem si pro vás připravila článěk na tema 5 vánočních filmů. Upřímně jsem moc nevěděla, co dneska napsat a tak jsem po celém dni (no spíš týdnu) vymýšlení tematu článku dospěla k rozhodnutí napsat právě tohle. Sice takových článků/videí najdete na internetu hafo, ale tak proč ne, že? :) Doufám, že si článek užijete a třeba i objevíte nějaký nový film. (Páni, teď jsem 6x použila slovo článek... Nevadí :D )
SHARE:

čtvrtek 8. prosince 2016

Jak zlikvidovat vánoční zásoby



Jak už jsem psala v předešlém článku, moje oblíbená věc na Vánocích je jídlo – od cukroví, přes kolekce na stromečku, až po bramborový salát. Jak asi všichni víme, většina dobrot se připravuje/kupuje nějakou dobu před konzumací, což znamená, že nás doma ohrožují ještě před tím, než je můžeme sníst. Kdo to má vydržet?! Nikdo! Nebo možná velmi silní jedinci ano, ale pokud jste jako já a patříte mezi ty, kteří to nikdy nezvládnou a ujídají cukroví celý prosinec, tak věřím, že vám moje tipy pomůžou a snad se vyhnete následujícím situacím.
SHARE:

čtvrtek 1. prosince 2016

Vánoční nákupy



První prosinec. Ano! Opět ho tu máme! Poslední měsíc v roce. Dneškem to všechno začíná zase nanovo. Polemizování o tom, co všechno jsme letos chtěli stihnout a nestihli, plánování s kým a jak oslavíme Silvestr, ale především VÁNOCE!! Přesně za dvacet čtyři dní se všichni budeme cpát cukrovím a salátkem a řízečkama (moje nejoblíbenější část Vánoc, co si budeme povídat) a koukat na vánoční filmy a pohádky a popíjet u toho vaječňák (moje druhá nejoblíbenější část Vánoc) a pak se celá rodina sejde u stromečku a navzájem si dáme dárečky, které se nám budou líbit (a nebo to aspoň budeme předstírat, abychom neurazili) a…a… a teď vaše nadšení vystřídala panika, že? Právě vám totiž došlo, že už máte sakra JENOM DVACET ČTYŘI DNÍ NA NÁKUP DÁRKŮ!
SHARE:

čtvrtek 24. listopadu 2016

Není jméno jako jméno



Znáte ten pocit, když jdete na párty a potkáte tam kamarádku? A ta tam má svoje další kamarádky? A ty další? A tak se nakonec dostanete to společnosti úplně cizích lidí, se kterými strávíte pěkný večer plný alkoholu a skvělých zážitků. S některými jste si opravdu padla do oka a chcete s nimi zůstat v kontaktu. No, a jak jinak v dnešní době zůstat v kontaktu než přátelstvím na facebooku! Zadáváte jméno do vyhledáváče a… a nic. Co to? Že by se slečna na sociální síti nevyskytovala? Zvláštní… Zkusíte to tedy znovu. Po půl hodinovém hledání zjišťujete, že vaše nová přítelkyně účet má, jenom její jméno neodpovídá tomu, které jste znala. Ono koho by také napadlo, že někdo, koho všichni celý večer oslovovali jako „Týnu“, se ve skutečnosti jmenuje Valentýna a ne Kristýna, jak jste si myslela. Stejně tak kdyby jí říkali Vali, nevěděla byste, zda náhodou není Valerie. Obdobně je to se jmény jako Elena a Eliška – obě totiž mohou být El nebo Eli. Nebo třeba Nikola a Nicole. Sice jde v podstatě o to samé, ale i tak to stejné není a vy na první zavolání „Niky!“ nikdy nemáte šanci rozpoznat zdali se jedná o českou nebo anglickou verzi jména. Nic se ovšem neděje, pokud se vám tohle stane s někým, koho neznáte nijak zvlášť dobře. Občas se ale přihodí, že i vaši nejbližší přátelé netuší, jaké datum si mají zaškrtnout v kalendáři, a tak jednoho krásného dne dostanete otázku: „Míšo, já nevím… jak se vlastně jmenuješ?“
SHARE:

čtvrtek 17. listopadu 2016

Čas jsou peníze

Už se vám někdy stalo, že vám ráno zazvonil telefon, vy jste ho zvedli a rázem se z původně líného dne plného nic nedělání stal den, kdy nevíte kam dřív skočit? Pokud ne, tak věřte, že to 100% jednou přijde a si to sakra užijete. Každý z nás občas potřebuje nějakou zcela spontánní akci, při které se všechno bude dít tak rychle, že si za celý den ani nevzpomenete na nějaké vaše „starosti“. Navíc když vám tohle celodenní pobíhání přinese i peníze, jako se to stalo mně, rozhodně to vaší náladu nezkazí.
SHARE:

pátek 11. listopadu 2016

Rána na ránu



Všichni je nesnášíme. Pokud se nejedná zrovna o víkend nebo dovolenou, nevěstí nic dobrého. Zazvoní budík, vy ho 4x odložíte, nakonec velmi neochotně vstanete, pobíháte zmateně všude kolem a nestíháte. Když se vám konečně povede dostat se z domu a vyrazit do práce/školy, čeká vás další nepříjemnost – a totiž cesta. Buď jedete vlastním autem, kde vám dost reálně hrozí, že se zaseknete v koloně, dorazíte pozdě a někdo vás za to seřve, nebo dáte přednost hromadné dopravě, která je permanentě přecpaná, všichni se mačkají a celkem snadno se může stát, že potkáte někoho známého, kdo si i přes všechnu vaší snahu tvářit se nepřístupně chce povídat. Tak či tak dorazíte na místo určení, kam se vám pravděpodobně vůbec nechce, protože tam strávíte celý den a i když to dost možná nebude až tak špatné, momentálně se vám to jeví jako ta naprosto nejhorší možnost, jak strávit den. Rána prostě nikdy nebývají moc pozitivní. Obzvláště ne ta pondělní. A právě o jednom takovém pondělním ránu to dneska celé bude…
SHARE:
© Sarcastic Superwoman. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig