čtvrtek 29. prosince 2016

Nevinné nákupy

(Upozornění: Následující článek NENÍ určen pro muže, proto Vás žádám - nesnažte se ho pochopit)
Jdu na skok do obchoďáku – potřebuju novou sukni. Áááá, tahle je hezká! Ale v jaké barvě? Modrá/černá? No, dnešek byl náročnej, vezmu si obě! Přece jenom každou využiju k jinému vršku. Když už jsme u těch vršků, tenhle top by mi k nim skvěle ladil! Sice už mám podobný doma, ale tak takových univerzálních kousků není nikdy dost! A panebože! To je nádhernej svetr! Ten musím mít! Och, o číslo menší? Nevadí! Sice se v něm trochu hůř dýchá, ale kdo potřebuje vzduch, když má doma takovouhle krásu! No, když tak na to koukám, chtělo by to boty k té sukni. A jaká náhoda, že zrovna jedny vidím! Teda není to zrovna můj obvyklý styl, ale zkusit se má všechno, ne? Konečně už mám všechno, co potřebuji! Dobře, možná si toho odnáším trochu víc, než pro co jsem původně šla, ale stihla jsem to v obdivuhodném čase! Co? To už je tolik?! Vždyť jsem sem dorazila před čtyřmi hodinami! Fajn, tak ale skvěle jsem se zrelaxovala.

Teď schválně. Kolik z vás se ve výše uvedeném textu našlo? Přiznejme si, že každá občas vypustíme a jen tak bezmyšlenkovitě nakupujeme. Obzvlášť teď v čase povánočních slev. Často se nám za to od ostatních (zvlášť od opačného pohlaví) dostává nechápavých pohledů a výčitek, proč si kupujeme věci, které nepotřebujeme. Důležité ovšem je si to umět obhájit! Jasně, že všechny ty věci mít doma nemusíme, ALE když se nám líbí tak proč ne. Jo, protože bychom měly šetřit, ALE občas si člověk zkrátka chce udělat radost. Berme to takhle: někdo jde do posilovny, někdo nakupovat. Obojí stojí peníze, obojí udělá dotyčného šťastným. Dokonce je obojí také velmi fyzicky náročné. Přeci jenom: svléct se, obléct se, svléct se, převléct se, prohrabovat se regály, nosit nákupní tašky, běhat z jednoho obchodu do druhého a takhle několik hodin v kuse… To není zrovna hračka. Takže až vám někdo bude vyčítat, že nesportujete a jenom utrácíte peníze, můžete se na něj s klidným svědomím vykašlat. Ono celkově pro nás ženy je procházení obchodů zkrátka hobby. Něco jako společenské setkání. Vyrazíte se svou kamarádkou, podíváte se, co je nového, něco pokoupíte, pak si dáte kafe a při tom celém si skvěle popovídáte. Zkrátka a dobře se tím dá dost dobře odreagovat a to se vždycky hodí. Až tedy s vašimi nákupy bude mít příště někdo problém, vykašlete se na něj – on v tom jenom nevidí to kouzlo, co vy.

Tímto článkem bych se s vámi chtěla pro letošek rozloučit. Přeji vám všechno nejlepší do roku 2017 a ať je lepší než byl 2016. Užijte si Silvestra a ať nemáte prvního moc velkou kocovinu. Doufám, že se tu v novém roce opět shledáme. Zatím :)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

© Sarcastic Superwoman. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig