úterý 17. ledna 2017

„Svět je malej“

Tuto větu jste už 100% někdy použili. Nejspíš v okamžik, kdy jste poznali někoho, kdo zná někoho, koho znáte i vy. Tyto situace stojí obzvlášť za to, pokud k dotyčnému mají obě dvě strany stejný vztah. A jó sranda nastává, když se shodnou že jejich spojovatele nemají rádi. A vrchol všeho přichází, když se jedná o dvě ženy...

Určitě jste to taky zažily - jste na párty, potkáte kamarádku, ta vám představí svou kamarádku, zakecáte se... Po nějaké chvíli úvodního tlachání se vaše nová kamarádka zeptá: „Jak že jsi říkala to jméno? *doplňte jméno své, nebo jakéhokoliv z vašich přátel, komu se to stalo*?“ „Jojo.“ „Ty jsi chodila s *doplňte jméno svého pofidérního ex*!“ V ten okamžik jste zaskočení, protože a) jak ví, s kým jste kdy chodily a b) jak vašeho bývalého vůbec zná?? Jednoduše - chodí s ním do třídy, potkala ho na nějaké společenské události, taky se jí pokusil sbalit... To není ani tak důležité. Zkrátka nějak se znají a nějak ví, že jste spolu dobu byli. Teď ovšem přichází ten moment, kdy se ukáže jak bude celý váš budoucí vztah vypadat. Jestli ho má ráda a je to její přítel, stane se z prozatím klidného večera pravděpodobně katastrofa. Pokud s vámi ovšem sdílí stejný názor (a to ten, že je to chodící pohlavní orgán), přichází krásný pocit souznění. Přeci jenom co sblíží dva lidi víc než společný nepřítel? Najednou se ve vás projeví vášeň pro drbání (i když za normálních okolností to třeba vůbec neprovozujete) a zabřednete do několika hodinového rozhovoru. Sice je vám ten člověk už několik let úplně jedno a normálně si na něj sotva vzpomenete, ale zkrátka vždycky potěší slyšet něco nehezkého o někom, kdo vás kdysi naštval. To je zkrátka ta naše ženská logika. (I když věřím, že u opačného pohlaví to funguje podobně).

A co jsem tímto článkem vlastně chtěla říct? Je krásné, jak nikdy nevíte, koho můžete kde potkat a jak vám ten člověk vlastně může hrozně zlepšit den, tím, co vám řekne.


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

© Sarcastic Superwoman. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig