pondělí 13. března 2017

Po-pařbový rána

Obecně se tyto rána dělí na dva typy - 1) pomalu zjišťujete, co jste večer před tím dělali a 2) jste ten jedinej střízlík, který si pamatuje, co se dělo. No, tohle je sice moc hezké, ale občas se může stát, že aniž byste pili, objevujete další den fotky, videa, zprávy o kterých absolutně nemáte ponětí, jak vznikli...

Znáte to, probudíte se se skvělou náladou ze včerejší povedené akce, podíváte se na mobil a najednou zpozorujete tak milon zpráv. Nejdřív vás zachvátí hřejivý pocit, že jste oblíbení, jenže pak... PAK! "Tys včera asi hodně pil/a, co?" píše vám kamarád. Nechápavě zobrazujete konverzaci. AHA! Právě jste objevili krásné fotky vás a vašich přátel a k tomu velice zmatené zprávy, o kterých vůbec nevíte. Ptáte se kamarádky, jestli netuší, kdo to fotil a psal. Moc nepochodíte, protože ona si pamatuje ještě větší prd než vy. Necháte to tedy být a jdete otevřít další zprávy, co vám přišly. Ve většině z nich objevujete fotky, na kterých vás někdo zaznamenal v okamžik, kdy jste to vůbec netušili a samozřejmě vám to tam strašně sluší, že jo... Dále tu máme pár pofidérních videí jejichž obsahu jste si sice vědomi, ale že vás někdo zdokumentoval, už jste nepostřehli.
Po shlédnutí vašich všemožných výrazů, tanečních kreací a velmi hlasitého smíchu začnete uvažovat nad tím, jestli jste náhodou taky přeci jen nepili. Přece není možné, aby jste po třech locích piva předváděli tohle! Je. Ono mnohdy člověk vůbec ten alkohol k zábavě ve finále nepotřebuje. Stačí dobrá společnost a hned je veselo. Já tomu říkám "opít se atmosférou". No a že v telefonu nacházíte zprávy náhodným lidem, o kterých nevíte? Prostě to napsal někdo z přítomných ten večer, když vám vzal na chvilku mobil.
A pointa toho to článku? Vlastně asi žádná. Snad jenom... Choďte ven, pařte, dokud můžete a užívejte si život. Jo a přeju hodně štěstí při ranním rozpomínání se.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

© Sarcastic Superwoman. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig